Interesse in een ander land? Klik op een van onderstaande vlaggen voor een overzicht van landgenoten in het land van je keuze. Je ziet dan op de kaart aangegeven waar je welke landgenoten vindt om eens te overnachten, om een week(end) of hele vakantie door te brengen. Wil je meer informatie, klik dan door op de foto die bij de marker verschijnt; we linken je dan door naar MijnKeuze.nl. In totaal hebben we al in 28 landen 279 locaties verzameld.

Overnachten bij landgenoten in ItaliŽ

Toe aan vakantie in ItaliŽ? Maar geen zin om ter plekke te worstelen in een vreemde taal? Of heb je misschien plannen om zelf het roer om te gooien en naar ItaliŽ te vertrekken? Dan is het misschien verstandig eerst eens bij landgenoten te overnachten die het roer (al) hebben omgegooid en veel van het land en de streek van jouw keuze weten! We hebben al 24 locaties verzameld. Mis je een site? Meld deze dan hier aan!

Legenda: = hotel/b&b, = toerisme algemeen, = restaurant, = camping, = cultuur, = overig
Inperkingen:

Boeken over (emigreren naar) ItaliŽ

Mis je een boek? Geef dit dan hier door!

Aanmelden nieuwe website

Ben je al eens op een leuk adres in het buitenland geweest dat geleid wordt door Nederlanders of heb je zelf zo'n locatie? Meld deze dan hier aan! Aanmelden van een website gaat snel, makkelijk en is gratis: geef een aantal gegevens op en wij zorgen voor de rest.


Deel deze pagina:free web stats